Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
Nová Pepsi Prebiotic Cola kombinuje známou chuť s vlákninou pro podporu trávení: Sladidla v ní nenajdete
Hit internetu: Vyzkoušeli jsme chléb z Coca-Coly. Stačí vám na něj jen čtyři ingredience a hotový je během chvilky
Letem jídelním světem: Slavný louisianský sendvič s rajčaty, majonézou a rostbífem je skvělou rychlou večeří pro každého
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil
Brambory zapečené s pórkem, jarní cibulkou, hlívou a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku 80 min