Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Colcannon

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

23. 7. 2014 22:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 307 kJ / 551 kcal
Bílkoviny22,80 g
Tuky1,22 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy98,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K tomuto Irskému jídlu se hodí maso. Místo kapusty se dá použít zelí. Podle chuti můžeme přidat orestovanou šalotku/cibulku či mrkev. Placky jsou neméňe dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

18. 11. 2014 20:55

tejaja: Teď Ti nerozumím a asi ani nechci :-( Svůj názor i s vysvětlením jsem k tomu napsala, to snad mohu, a víc není třeba. Recept je fajn, ukládám na vyzkoušení :yes:

casino casino

18. 11. 2014 20:45

No, Irové evidentně nejsou žádní Skoti, ale i tak si myslím, že z úsporných důvodů ten oný česnek pečou společně s masem zmíněným v poznámce... :-D

tejaja tejaja

18. 11. 2014 20:22

zizala: Jarka, máš problém s kapustou alebo so mnou? ;-) To vieš, ja nie som vyšší level, ja som plebs. :-D;-)

zizala zizala (moderátorka)

18. 11. 2014 20:06

tejaja: :-)) Kdyby někdo dal do české cmundy římský kmín, taky by to bylo divné a řeklo by se - kmín jako kmín ;-):-D

tejaja tejaja

18. 11. 2014 19:54

zizala: :-D V poznámke sa píše, že možno použiť zelí. Aké, sa neupresňuje. Tak som použila zelí. :-D Írovia nech sa divia, koľko chcú, bolo to dobré. :-D

zizala zizala (moderátorka)

18. 11. 2014 18:37

Staří Irové by se určitě divili tomu pekingskému zelí :-)) Nicméně, tyhle lidové pokrmy jsou moc fajn - jednoduché a levné :yes: O víkendu jsem dělala brambory šťouchané s kapustou, tak příště vyzkouším tohle :-p:yes:

tejaja tejaja

18. 11. 2014 11:53

Mám svoju pekingskú kapustu zo záhrady, tak som ju použila. Podusila som ju trocha na cibuli s mliekom. Inak tak ako v recepte. Vynikajúca príloha. :yes:;-) Ale chutí to aj čisté, bez toho mäsa. :-D;-)

henelie

24. 7. 2014 13:32

:yes: to bude dobrota

jarda Kadic jarda Kadic

24. 7. 2014 12:30

Teda........jak je vidět, zelená není jen pěkná pro oči,ale i pro žaludek:yes:

hanes24

24. 7. 2014 05:54

To se mně líbí! To si pamatuju a udělám :yes::yes: Aj placky zkusím:-!:-!:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: colcannon colcannon recept colcanon cacannon recept

Suroviny: brambory, kapusta, česnek, mléko, sůl, pepř, olej olivový, tymián, máslo

TopRecepty.cz

Colcannon

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vyy5