Ivošovo prase
V tomto receptu je patrná inspirace maďarskou kuchyní. Kostky vepřového masa jsou dušené se sklenicí sterilovaného leča a ajvaru, směsi pečených paprik a lilku. O pikantní chuť se postará kari a česnek.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ivošovo prase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkM96
Moje poznámka
Ivošovo prase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkM96
Nejnovější recepty
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 5 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 57 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 1 hodinou
Vynikající pizza
bigbys před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Bensat před 2 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 5 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 6 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 8 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
cibule,
kmín celý,
pasta česneková,
koření kari,
ajvar,
lečo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
cukr krupice
Komentáře (1)