Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
6 foto Hodnocení 1× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
7 foto Hodnocení 17× Tajemství dokonalého vývaru: Víme, jak připravit ten nejlepší vývar ze všech
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
6 foto Hodnocení 9× Ovarová polévka z jitrnice: Připravte si zabíjačkovou pochoutku bez zabíjačky
7 foto Hodnocení 2× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
8 foto Hodnocení 28× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
9 foto Hodnocení 45× Používáte masox? Nahraďte ho domácím bujónem a vychutnejte si poctivou polévku
7 foto Hodnocení 21× 4 nejčastější chyby při přípravě masového vývaru: Neděláte některou z nich také?
5 foto Hodnocení 537× Jak uvařit chutnou frankfurtskou polévku? Neobejdete se bez párku ani vývaru
6 foto Hodnocení 9× 5 způsobů, jak odstranit tuk z vývaru: Poradíme si s horkým i studeným vývarem
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Pekař František radí, jak na tu nejlepší sváteční vánočku: Máslo je potřeba přidávat až nakonec a s těstem zacházejte jemně
Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 18 min