Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
6 foto Hodnocení 2× Jak připravit játrovou zavářku? Dokonale doplňuje každý poctivý masový vývar
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
7 foto Hodnocení 23× Tajemství dokonalého vývaru: Víme, jak připravit ten nejlepší vývar ze všech
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
6 foto Hodnocení 9× Ovarová polévka z jitrnice: Připravte si zabíjačkovou pochoutku bez zabíjačky
7 foto Hodnocení 3× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
8 foto Hodnocení 32× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
9 foto Hodnocení 55× Používáte masox? Nahraďte ho domácím bujónem a vychutnejte si poctivou polévku
7 foto Hodnocení 21× 4 nejčastější chyby při přípravě masového vývaru: Neděláte některou z nich také?
5 foto Hodnocení 821× Jak uvařit chutnou frankfurtskou polévku? Neobejdete se bez párku ani vývaru
6 foto Hodnocení 12× 5 způsobů, jak odstranit tuk z vývaru: Poradíme si s horkým i studeným vývarem
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
Jak vypěstovat medvědí česnek v květináči? Zasaďte cibulku nebo semínka, rostlinu dejte na polostinné místo a udržujte vlhkost