 
		
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 658 kJ / 3 742 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 189,89 g | 
| Tuky | 294,53 g | 
| Vláknina | 33,23 g | 
| Cholesterol | 988 mg | 
| Sodík | 5,43 g | 
| Sůl | 13,09 g | 
| Sacharidy | 69,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kapustičky očistíme, dáme na 3 minuty vařit do osolené vody a poté necháme v cedníku okapat. 5-7kapustiček(záleží na velikosti) pak odložíme stranou.
	Krok 2: Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, v kastrolu ji osmažíme, přidáme cibuli a česnek a orestujeme do zrůžovění.
	Krok 3: Maso a kapustu pomeleme na masovém mlýnku a přidáme k osmaženým surovinám. Přidáme vejce, lněné semínko, podle chuti sůl a pepř a vše důkladně promícháme.
	Krok 4: Z odložených kapustiček odřízneme košťály tak, aby se daly kapustičky hezky za sebe naskládat. „Odpad“ který nám zbude nakrájíme nahrubo a vmícháme do masové směsi.
	Krok 5: Masovou směs rozdělíme na dva díly. Do prvního dílu který stejnoměrně navrstvíme na dno formy zlehka vtlačíme seříznuté kapustičky. Zakryjeme druhým dílem masové směsi a formu vložíme do předehřáté trouby. Pečeme na nejvyšším stupni (mám plyn) 15 minut.
	Krok 6: Poté nakrájíme na porce a podáváme. Můžeme konzumovat teplé i studené s přílohou, která nám vyhovuje.
Zveřejněno 15. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Masový nákyp s růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgGp
Moje poznámka
					 
				
Masový nákyp s růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgGp
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 4 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 5 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 5 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 5 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 5 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 6 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 6 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 6 hodinami
						Tématické fráze:
						
							masový nákyp, 
						
						
							masový nákyp recept, 
						
						
							masový nákyp z vařeného masa, 
						
						
							růžičková kapusta recepty tejaja, 
						
						
							růžičková kapusta recepty, 
						
						
							masový mákyp, 
						
						
							masové nákypy, 
						
						
							nákyp z kapustiček, 
						
						
							růžičková kapusta recept, 
						
						
							masový nákyp , brambor, 
						
						
							nákyp z růžičkové kapusty, 
						
						
							masová směs zapečená ve formě, 
						
						
							bramborový nákyp s kapustou, 
						
						
							bramborový nákyp s růžičkovou kapustou, 
						
						
							masove kulicky s ruzickovou kpustou, 
						
						
							recept na masový nákyp
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							kapusta růžičková, 
						
						
							slanina gazdovská, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vejce, 
						
						
							semínka lněná, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
	 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (3)
To větší množství pomletých kapustiček s promíchanou masovou směsí se v závěrěčné chuti po upečení moc neprojevilo
...kapustičky tomu určitě dávají správný šmrnc
...a s bramborkaší to ladí!