Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
7 foto Hodnocení 2× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
7 foto Hodnocení 13× Jak dochutit zelňačku? Připravte si tuto polévku přesně podle vašich představ
8 foto Hodnocení 7× Jak ochutit filet lososa? Přirozená chuť ryby vynikne za použití minima koření
7 foto Hodnocení 2× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
11 foto Hodnocení 4× Koriandr v kuchyni: Touto opomíjenou bylinkou dochutíte maso, houby i čatní
Hodnocení 50× Jak připravit dýňový sirup? Dokonale ochutí horkou kávu, ovesnou kaši či palačinky
6 foto Hodnocení 20× Kdy přidat ocet do omáčky? Načasování je důležité stejně jako jeho množství
6 foto Hodnocení 6× Už vás nebaví klasický okurkový salát s octovou zálivkou? Máme pro vás zajímavé variace
6 foto Hodnocení 4× Jaké rostliny pěstovat na zelenou nať. Máme pro vás přehled těch nejoblíbenějších
10 foto Hodnocení 45× Pečený česnek: Skvělá delikatesa je výtečná k bagetám, do pomazánek i polévek
5 foto Hodnocení 6× Kolik smetany patří do svíčkové omáčky? Záleží na množství masa i na vašem zvyku
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
12 druhů zeleniny vhodných na plnění: Netradiční plněné papriky, cuketové lodičky i nadívaná cibule skvěle zpestří jídelníček