Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

V pražské kavárně Kolektor bylo tento čtvrtek narváno. Na malé módní přehlídce se totiž sešli kuchařka Kamu i dva účastníci aktuální řady MasterChef Česko 2023, Honza a Adam. Kamu přiletěla jen na pár dní z Kostariky, kam se bude zase před svátky vracet.

Kamu s bryndákem

Kuchařka, cestovatelka a influencerka Kamila Rundusová alias Kamu žije sice aktuálně na Kostarice, kde s manželem vlastní restauraci a zmrzlinárnu, ale tento týden zavítala krátce do České republiky. 

Ve čtvrtek totiž její bratr, letošní účastník MasterChef česko 2023, Adam Rundus, jehož cestu jsme popisovali v předchozím článku, slavnostně "křtil" svoji novou multifunkční zástěru. Na malé módní přehlídce se v roli modelů kromě Kamu převedli také finalisté MasterChef Česko 2023, Honza a Adam, a šéfkuchař pražské restaurace Taiko, Tony Tran.

Jsem moc rád, že za námi Kamu dorazila a nic po cestě neztratila," vtipkoval Adam na zahájení přehlídky. „Ano, všechno se ke mně vrátilo,“ odpovídala slavná šéfkuchařka a zároveň předváděla zástěru s odepínací částí, jež může fungovat taky jako „bryndák", a s připínací utěrkou a kapsičkou na ochutnávací lžičku.

Na téhle zástěře je super, že ji zavážu přes břicho,“ smál se i Kuba, který má stále šanci získat titul MasterChefa pro letošní rok, stejně jako Honza, jenž akci navštívil se svou dcerou.

Bazar i vege ramen 

Kromě přehlídky probíhal na místě i malý bazar a Kamu podepisovala svoji poslední kuchařku s názvem Nejbarevnější cesta. Samotná Kamu působila trochu unaveně a ne tak energicky jako její bratr Adam, který nám prozradil, že zástěry jsou z bio bavlny a názvy dostaly podle slavných jídel.

Fialová se jmenuje musaka, hnědá je bochník chleba, červená nese název podle mexické omáčky salsa roja a modrá je frutti di mare neboli plody moře. 

Právě modrou na sebe oblékla Kamu, která kavárně poskytla i svůj recept na slavnou nudlovou polévku vege ramen ze silného vývaru z hub shiitake, kokosového mléka a s tofu místo masa. 
Jak na to akci vypadalo, na to se můžete podívat v naší galerii:

Fotogalerie - Kuchařka Kamu zazářila v roli modelky. Zástěru s bryndákem pro ni nechal ušít brácha Adam

Ukázat 8 fotografií

 

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více