Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okáč obecný po mlynářsku

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 11. 2012 15:47

Suroviny

Porce: 2 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rybky jsou dobré,akorát pozor na kostičky,můj muž si na ně stěžoval...:-D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maiva maiva

17. 11. 2012 17:18

Jiřinko, pěkný a jednoduchý recept na oběd:-p+:yes:

spagetka spagetka

17. 11. 2012 16:15

a já mám okáče v mražáku :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

nofrona

17. 11. 2012 16:02

:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 11. 2012 21:43

Jiřinko,moje zlatá:-)fotku hodnotím,až v závěru keždého receptíku;-)
Ten Tvůj se mi líbí a já bych si určitě pochutnala:-p:yes::-K

srettka

16. 11. 2012 21:24

rybu sem, rybu sem:-! a nejezdit okolo drahulin, nebo mi to snííí:-D:yes:

drahulin drahulin

16. 11. 2012 21:20

Jiřinko,já můžu ryby pořád,ale můž si stěžuje také na kosti.:-DHned bych si dala.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2012 17:08

Jiřko, okáče už jsem taky zkoušela;-) Ty foťáky se nás natrápí, co:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: okáč obecný okáč obecný recepty ryba okáč okáč okáč ryba okac recept okac obecny recept okáč mořský okáč recepty ryba okáč recept příprava okáče ryba okáč recepty smažený okáč recept okáč recepty okac recept na rybu okáč mořská ryba okáč příprava ryby okáč okac obecny kosti hejk po mlynarsku

Suroviny: okáč obecný, koření na ryby, sůl, šťáva citronová, olej

TopRecepty.cz

Okáč obecný po mlynářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xLWl