Domácí majonéza krok za krokem: S tyčovým mixérem ji vytvoříte dokonale hladkou z čerstvých i vařených vajec
Třené buchty z kynutého těsta chutnají s tvarohem nebo povidly fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
7 foto Hodnocení 5× Jak připravit mražené krevety? Mořské plody vás překvapí osvěžující chutí léta
7 foto Hodnocení 2× Druhy tepelných úprav: Některé potraviny připravíme i kombinací několika metod
5 foto Hodnocení 17× Čím zahustit dušenou mrkev? Poradíme vám hned několik vhodných způsobů zahuštění
7 foto Hodnocení 1× Jak rychle musím zpracovat houby? Zdraví je jen jedno, houby zpracujte urychleně
5 foto Hodnocení 6× 9 chyb při vaření jídel z kapusty: Pozor na čpavé látky i brčálově zelenou barvu
7 foto Hodnocení 1× Co s přerostlými ředkvičkami? Tepelná úprava je nezbytná pro eliminaci štiplavosti
5 foto Hodnocení 8× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
Národní soutěž Vinař roku 2025 zná svého vítěze: Vinařství Volařík pochází z Mikulova a dlouhodobě boduje svými bílými víny