Přírodní drůbeží na cibuli a slanině se šťouchanými brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 20 370 kJ / 4 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,47 g |
Tuky | 381,56 g |
Vláknina | 107,80 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 5,35 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 212,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takto připravené maso je velice jemné,šťavnaté a chutné. Podlévat při pečení není třeba, velké množství cibule pustí dostatečné množství tekutiny. Maso si můžeme před pečením okořenit kořením,které máme rádi, nebo stačí jen osolit a mírně opepřit.Slaninu můžeme použít libovolnou, pokud žádnou nemáme, nahradíme pikantnější klobáskou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2016 19:32
26. 6. 2016 16:40
5. 11. 2013 20:24
2. 11. 2013 21:18
9. 2. 2013 12:36
8. 2. 2013 17:11
23. 1. 2012 14:25
Petoldy Tobě velké díky za moc povedené fotečky a za vyzkoušeníMáš to krásně upečené a jsem ráda,že jste si pochutnali
23. 1. 2012 01:00
22. 1. 2012 23:19
22. 1. 2012 13:30
22. 1. 2012 08:52
21. 1. 2012 12:07
21. 1. 2012 09:40
21. 1. 2012 00:08
21. 1. 2012 00:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Místo klasicky smažených řízků můžete připravit zdravější řízky přírodní. Jak na ně?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: recept na kuřecí játra přírodní s bramborem brambory anuška kuřecí plátek se šťouchanými brambory kuřecí plátky se šťouchanými brambory kureci stehna na slanine a cibuli přírodní vepřový plátek s bramborem přírodní drůbeží plátek přírodní plátek s bramborem se stouchanymi brambory kuřecí plátky se šťávou a stouchanymi bramborami přírodní plátky s bramborem anuška brambory šťouchanými brambory přírodní maso s bramborem oběd se šťouchaným bramborem přírodní drůbežíplátek přírodní kuřecí řízek stouchane brambory losos ze stouchanymi brambory drůbeží prirodni jatra kureci ve slanine se stouchanymi brambory
Suroviny: stehno kuřecí, slanina gazdovská, česnek, cibule, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, brambory, máslo, cibule, olej
Přírodní drůbeží na cibuli a slanině se šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9NX
28 názorů