Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
8 foto Hodnocení 12× Jak dlouho vařit jednotlivé suroviny v parním hrnci? Od zeleniny přes rýži až po maso
8 foto Hodnocení 3× Kandovanou dýni můžeme přidat do sladkých moučníků nebo ji mlsat jako bonbóny
8 foto Hodnocení 168× Co nesmí chybět v guláši? Díky klíčovým ingrediencím dosáhnete té nejlepší chuti
5 foto Hodnocení 20× Když se podaří v lese najít větší množství hříbků, zkuste s námi připravit houbový pekáček
9 foto Hodnocení 6× Co lehkého k jídlu na podzim? Dbejte na pestrost stravy a naslouchejte svým chutím
12 foto Hodnocení 11× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
6 foto Hodnocení 36× Kam dát kypřicí prášek a kam jedlou sodu? Záleží na tom, jaký moučník právě pečeme
Video Hodnocení 78× Jak připravit hermelínovou pomazánku? Skvěle se hodí na pohoštění pro návštěvu
8 foto Hodnocení 11× Jak sbírat a sušit šípky? Nasbírejte vitamínovou nálož během podzimní procházky
Pěstujeme rajčata: Jak správně zaštipovat zálistky a jak často? Díky jednoduchým radám nás čeká bohatá úroda