Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ženy těchto tří znamení bývají nejlepšími kuchařkami. Patříte mezi ně?
Zdroj: unplash, Pablo Merchán Montes

Skvěle vaří, pečou, zdobí, servírují…v kuchyni jim zkrátka jde, na co sáhnou, to se podaří a ještě k tomu je to baví. Taky znáte takové ženy? Pak možná právě ony také patří mezi znamení horoskopu, která jsou přímo určená k tomu být hvězdami kuchyně. Přečtete si, komu je doslova shůry dáno!

Znamení Raka

Ženy narozené v tomto znamení bývají milujícími matkami, pečujícími manželkami a fantastickými kuchařkami. Souvisí to s tím, že péči o rodinu a své blízké, včetně vyvařování, berou jako poslání. Podle webu Astrologycookbookseries.com je kuchyně pro toto znamení s nejsilnějšími mateřskými instinkty tvůrčím prostředím číslo jedna. Vládne zde rodinná pohoda, klid a otevřená náruč pro všechny příchozí. Jak uvádí portál Times of India, hospodyňky, narozené ve znamení Raka, milují návštěvy a vždycky se snaží vymyslet pro ně něco dobrého na zub. A taky nešetří na množství. Chutná vám jídlo a chcete si přidat? Žádný problém! Raci jsou vždy připraveni vás nasytit.  
Něco navíc: Raci mívají srdcem blíže k tradici, takže na návštěvě vám naservírují spíše skvělý meruňkový koláč, kynuté knedlíky, svíčkovou nebo lečo.

Znamení Býka

Ženy ve znamení Býka mají velký smysl pro pořádek a estetiku, což se odráží i v jejich kuchtění. Kuchyně těchto žen je vždycky čistá a upořádaná a jídlo fantasticky nazdobené do nejmenšího detailu. Podle webu Themindsjournal.com také tohle znamení velkolepě využívá všechny své smysly: chuť, hmat, čich a zrak, a využívá je právě při vaření. Býci, ať ženy nebo muži, nemají sebemenší potíž také se složitými, časově náročnými chody. Jsou proslulí svou trpělivostí při vaření a puntičkářstvím při servírování.
Něco navíc: U Býků v kuchyni očekávejte vyloženě umělecký zážitek! Třeba do detailu promyšlené sushi.

Znamení Vah  

Ženy narozené ve znamení Vah v kuchyni rozhodně neváhají. Naopak, vědí přesně, co dělat. Podle webu Pinkvilla.com totiž mají vrozenou schopnost rozpoznat, která chuť se k čemu hodí. Rády sice při vaření experimentují a ve svém volném čase často vymýšlejí nové recepty, ale nikdy z toho není dort ve stylu pejska a kočičky z Čapkovy pohádky. Váhy si dávají záležet na tom, aby jídlo bylo elegantně připravené a chutné. Podobně jako Býci, i Váhy dbají na prezentaci pokrmu, protože věří, že „jíme i očima“. Podle portálu Astrologycookbookseries.com, je u Vah zásadní stolování. Zdobené talíře a sklenice, držáky na ubrousky, květiny ve váze a svíčky na stole…to všechno Váhy milují.
Něco navíc: Gurmeti ve znamení Vah rádi stolují venku, ideálně v krásně upravené zahradě. K jídlu u nich dostanete například kuře s nádivkou a malými pečenými brambůrky.

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více