Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
14 foto Hodnocení 6× Mrkev v naší kuchyni: Nesmí chybět při vaření slaných pokrmů i některých moučníků
11 foto Hodnocení 139× Chyby při přípravě škvarků: Mějte vše předem připravené a obrňte se trpělivostí
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat řeckou musaku? Tradiční řecký vrstvený pokrm je plný masa a zeleniny
6 foto Hodnocení 15× Desatero rad na téma krůtí maso: Jaké má výhody a proč ho zařadit do jídelníčku
6 foto Hodnocení 14× Co dělat se sraženým těstem? Zkusíme chybu napravit ještě před vložením do trouby
9 foto Hodnocení 36× Jak se dělá posypka na buchtu? Správný poměr surovin zaručí tu správnou křupavost
11 foto Hodnocení 22× Jak se vaří rýže v rýžovaru? Poradíme vám, jak dosáhnout dokonale nadýchané rýže
9 foto Hodnocení 3× Chyby při zpracování vnitřností: Na proprání i době tepelné úpravy opravdu záleží
3 foto Hodnocení 10× Jak udělat butter chicken? Kuře v jemné rajčatové omáčce si oblíbí děti i dospělí
5 foto Hodnocení 22× Jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci? Šťavnatého masa docílíte snadno
6 foto Hodnocení 150× Jak vyškvařit sádlo a škvarky v troubě? Vysvětlíme vám postup krok za krokem
6 foto Hodnocení 1× Který cukr dávat do krémů? Na konzistenci záleží, proto volíme ten nejjemnější
9 foto Hodnocení 41× Jak připravit vepřovou kýtu? Od smažení po pečení, inspirace pro každodenní vaření
7 foto Hodnocení 16× Jak připravit rýžový nákyp? Tradiční sladký pokrm zasytí a uspokojí chuťové buňky
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá