Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
11 foto Hodnocení 21× Jak pěstovat tyčková rajčata ve fóliovníku? Poradíme, jak dosáhnout bohaté úrody
7 foto Hodnocení 3× Lízátka trochu jinak: Jsou i jiné druhy lízátek než klasické roksové a dortové
8 foto Hodnocení 6× Jak využít bebe sušenky v kuchyni? Slouží k chutné svačince i k přípravě dezertů
9 foto Hodnocení 1× Kdy plodí kamčatská borůvka? Na sklizeň drobného ovoce se můžete těšit velmi brzy
4 foto Hodnocení 1× Mangold nám zajistí přísun výborné zeleniny až do prvních mrazíků. Jak se jí mangold
Hodnocení 13× Kterou mouku použít na piškot? Nejlepší je polohrubá, ale jinými také nic nezkazíme
6 foto Hodnocení 5× Jak udělat zmrzlinový pohár? Doplnit ho můžeme ovocem, čokoládou i šlehačkou
7 foto Hodnocení 7× Jak ochutit marinádu na grilování? Je báječná s čerstvým česnekem i s bylinkami
Video Hodnocení 30× Jak připravit kvásek z droždí? Podle názorného videa jej zvládne i začátečník
5 zaručených tipů, jak si uchovat libeček na zimu: Vydrží v mrazáku, sušený, naložený v oleji nebo jako součást domácí „vegety“