Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Slavný americký dezert banánový pudink: Vrstvený zázrak, který se rozplývá na jazyku, připravit jej přitom zvládne každý
Hodnocení 225× Čím nahradit prášek do pečiva? Máme pro vás několik tipů. Pomohou šlehaná vejce, jedlá soda i alkohol
Hodnocení 291× Jak skladovat sušené houby. Vyvarujte se začátečnických chyb. Poradíme vám, které to jsou
Hodnocení 320× Jak uvařit quinou? Královna superpotravin se v kuchyni neztratí. Jak s ní vařit a do jakých pokrmů ji použít
Hodnocení 294× Jak usmažit koblihy. Oblíbenou masopustní delikatesu lze připravit i ve zdravější variantě
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Pečeme s Ivou: Čas švestek, švestkových bublanin a koláčů. Upečme si jemné a vláčné buďáky, buchty plněné švestkami a mákem!
Mexické chilli con carne: Texaské jídlo s masem a fazolemi skvěle zasytí, zahřeje a potěší milovníky ostrých chutí
Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 20 min