Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
7 foto Hodnocení 1× Co s přerostlými ředkvičkami? Tepelná úprava je nezbytná pro eliminaci štiplavosti
6 foto Hodnocení 4× Jak zamrazit vařené maso? Poradíme, jak zamrazit přebytky a zamezit plýtvání
7 foto Hodnocení 28× Proč praská piškotová roláda? Nekvalitní těsto způsobí, že se plát při rolování láme
Video Hodnocení 6× Jak připravit pažitkovou omáčku? Sametově hladkou omáčku uvaříte do půl hodiny
10 foto Hodnocení 3× Červená čočka: Oblíbená luštěnina, která by měla mít stálé místo v každé kuchyni
7 foto Hodnocení 54× Chyby v přípravě sirupu z květů černého bezu: Pozor na místo sběru i riziko plísně
7 foto Hodnocení 2× Jak vypadá nedokynuté kvasové těsto? Poradíme, proč je správné nakynutí důležité
Video Hodnocení 20× Jak udělat tvarohové knedlíky plněné jahodami? Servírujte je k obědu či jako dezert
7 foto Hodnocení 8× Domácí bazalkové pesto zvládne i naprostý začátečník. Připravte si ho s námi
11 foto Hodnocení 101× Jakou zvolit náplň do piškotové rolády? Možností je mnoho, jedna lepší než druhá
7 foto Hodnocení 41× Jak pnout okurky po kari sítích? Poradíme, jak je upevnit a poskytnout okurkám oporu
Lovecký řízek neboli Jägerschnitzel: Podává se s lahodnou houbovou omáčkou a špeclemi, nebo s křupavými hranolky