Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
6 foto Hodnocení 5× Z jakého masa se dělá čevabčiči? Na výběr je několik variant a jde to i bez masa
6 foto Hodnocení 1× Už jste vyzkoušeli fondue? Poradíme vše, co o švýcarské klasice potřebujete vědět
5 foto Hodnocení 4× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
9 foto Hodnocení 19× Ganache, krém ze smetany a čokolády: Ze dvou ingrediencí připravíme mnoho dobrot
Video Hodnocení 5× Jak uvařit houbové rizoto? Zamilujete si jeho krémovou texturu a vůni po houbách
7 foto Hodnocení 10× Domácí vepřovka je chutné maso ve vlastní šťávě, které využijeme do mnoha pokrmů
5 foto Hodnocení 51× Jak upéct kuře? Jak dlouho a na kolik stupňů je péct, aby bylo šťavnaté a křupavé
6 foto Hodnocení 7× Co je cordon bleu? Jak připravit tuto francouzskou specialitu v pohodlí domova
6 foto Hodnocení 3× Jak vařit maso v páře? Vysvětlíme, jak na to a jaké výhody tento způsob přináší
6 foto Hodnocení 3× Jaký je rozdíl mezi biftekem a steakem? Prozradíme, jak je rozeznat a připravit
9 foto Hodnocení 3× Tajemství nejlepší sekané se skrývá nejen v receptu, ale i v pečlivém zpracování
Hodnocení 17× Jak otevřít sklenici se šroubovacím víčkem? Vyzkoušejte 6 tipů pro snadné otvírání