Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
15 foto Hodnocení 4× Hnojení na zahradě: Každá zelenina má jiné nároky a hnojit se dá různými způsoby
7 foto Hodnocení 4× Staré brambory v kuchyni: Můžete je velmi dobře zužitkovat, inspirujeme vás?
7 foto Hodnocení 3× Filo těsto se skládá z tenoučkých vrstev: Připravíme z něj baklavu i kataifi
9 foto Hodnocení 33× Jak udělat tortillu v horkovzdušné fritéze? Lze ji zapéct jako wrap, ale i jako pizzu
7 foto Hodnocení 9× Jak použít rýžové nudle? Využijete je nejenom při přípravě známých asijských pokrmů
8 foto Hodnocení 2× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
9 foto Hodnocení 3× Čím naplnit slané záviny? Masem, zeleninou, sýrem, vejci nebo jejich kombinacemi
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům