Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Skandální chování Ave v Hell's Kitchen: Po hádce a vyhazovu ze soutěže překvapivě dostala místo u Jana Punčocháře
15 foto Hodnocení 5× Vánoční perníčky: Odpovíme na časté otázky na zpracování a zdobení voňavého těsta
4 foto Hodnocení 16× Barevné želé nejsou jen gumoví medvídci. Je to jedlý materiál k dalšímu tvoření
42 foto Hodnocení 9× Dorty pro malé i velké děti: Galerie nápadů na sladké moučníky s dětskými motivy
5 foto Hodnocení 19× Esíčka byla oblíbenými sušenkami našich rodičů. Připravíme jim sladké překvapení
7 foto Hodnocení 12× Jahodové indiánky: Růžový sníh ukryjte do kabátku z čokolády nebo fondánové polevy
7 foto Hodnocení 12× Datlové tyčinky: Sladká dobrota z ovoce, oříšků a medu je zabalená do čokolády
4 foto Hodnocení 26× Nejlepší krém do medovníku: Karamelový, mléčný či smetanový. Který si vyberete?
6 foto Hodnocení 5× Halloweenští duchové z bílkového sněhu jsou strašidelní, tak je za trest sníme
5 foto Hodnocení 11× Dobroty s kávou jsou určeny pro milovníky kofeinu. Kávou ochutíme dort i cukroví
6 foto Hodnocení 18× Plnění dortů krémem: Těsto i krém tvoří mozaiku, která zaujme na první pohled
45 foto Hodnocení 153× Zdobení dortů: Krém je nejrychlejší a nejefektivnější způsob, jak ozdobit dort
Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku
Sezóna horkých polévek: Jak na perfektní celestýnské nebo fritátové nudle? Základem je dokonalé palačinkové těsto