Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
5 foto Hodnocení 4× Panýr, panýrunk: Znáte tajný trik kuchařů, který zjednoduší obalování nejen řízků?
20 foto Hodnocení 4× Jak obalit řízek bez vejce? Poradíme, čím je nahradit ve chvíli, kdy dojdou
9 foto Hodnocení 9× Jak mít křupavé řízky? Známe několik triků na báječnou chuť, které nikdo neodolá
4 foto Hodnocení 46× Proč jsou řízky tvrdé? Důvodů může být hned několik a předejít jim je snadné
6 foto Hodnocení 14× Jak udělat řízky naruby? Poradíme začátečníkům se snadným postupem krok za krokem
Jak na ty nejlepší řízky z cukety? Takto zajistíte, aby byly krásně křupavé, důležitý je rovněž správný výběr cukety
Video Hodnocení 1× Jak smažit cukety v trojobalu. Nechte řezy vypotit a vychutnejte si řízky s česnekem
9 foto Hodnocení 3× Proč se odlupuje strouhanka z řízků? Poradíme snadné triky, jak tomu zabránit
6 foto Hodnocení 1× Čím se naklepávají řízky? Paličkou na maso a vším, co naruší dlouhá svalová vlákna
9 foto Hodnocení 3× Jak smažit řízky, aby byly měkké? Důležitý je výběr masa, jeho příprava i obalení
11 foto Hodnocení 308× Z jakého vepřového masa jsou nejlepší řízky? Poradíme, kterou část vybrat a proč
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
11 foto Hodnocení 42× Proč marinovat maso v jogurtu? Víme, jaké výhody přináší a pro jaké maso se hodí
13 foto Náš život s celiakií: Bezlepkové churros ve Valencii aneb Jak se se žije bezlepkáři ve Španělsku