Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
6 foto Hodnocení 1× Čím se naklepávají řízky? Paličkou na maso a vším, co naruší dlouhá svalová vlákna
9 foto Hodnocení 1× Jak smažit řízky, aby byly měkké? Důležitý je výběr masa, jeho příprava i obalení
11 foto Hodnocení 307× Z jakého vepřového masa jsou nejlepší řízky? Poradíme, kterou část vybrat a proč
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
11 foto Hodnocení 39× Proč marinovat maso v jogurtu? Víme, jaké výhody přináší a pro jaké maso se hodí
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
20 foto Hodnocení 5× 7 receptů na řízky, které si zamilujete: Vychutnejte si je nejen v trojobalu
8 foto Hodnocení 20× Jak obalovat řízky? Máme pro vás praktické rady, jak připravit chutný trojobal
8 foto Hodnocení 63× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 13× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
5 foto Hodnocení 467× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? S našimi tipy budou naprosto dokonalé
12 foto Hodnocení 10× Jak využít kuřecí prsní řízky? Smažené, pečené i plněné, vždy jsou výtečné
8 foto Hodnocení 26× 7 receptů pro pomalý hrnec: Bez hlídání připravíte guláše, vývary, řízky i uzené
8 foto Hodnocení 3× Co se zbylými řízky z kapra? V druhém kole chutnají stejně jako v tom prvním
Profiteroles se šlehačkou aneb sladké bobečky mlsné rebečky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 rebeka 120 min