Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
11 foto Hodnocení 2× Proč marinovat maso v jogurtu? Víme, jaké výhody přináší a pro jaké maso se hodí
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
20 foto Hodnocení 3× 7 receptů na řízky, které si zamilujete: Vychutnejte si je nejen v trojobalu
8 foto Hodnocení 13× Jak obalovat řízky? Máme pro vás praktické rady, jak připravit chutný trojobal
8 foto Hodnocení 61× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 9× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
5 foto Hodnocení 465× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? S našimi tipy budou naprosto dokonalé
12 foto Hodnocení 10× Jak využít kuřecí prsní řízky? Smažené, pečené i plněné, vždy jsou výtečné
8 foto Hodnocení 17× 7 receptů pro pomalý hrnec: Bez hlídání připravíte guláše, vývary, řízky i uzené
8 foto Hodnocení 3× Co se zbylými řízky z kapra? V druhém kole chutnají stejně jako v tom prvním
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit
12 foto Hodnocení 45× Nejoblíbenější recepty na řízky: Česká klasika, která k obědu nikdy neomrzí
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu
11 foto Hodnocení 686× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? Známe tajemství dokonalých řízků