Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 lety: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
Karlovarský knedlík bez chybičky: Nadýchaný jako obláček, vláčný a zároveň pevný a voňavý po bylinkách a žemlích
Křimický řízek z Plzně v těstíčku s kysaným zelím: Voní česnekem a díky zelí chutná naprosto fantasticky
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
20 foto Hodnocení 89× Začátečníci někdy tápou, jaké vepřové maso mají koupit na řízky. Poradíme vám
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
Video Hodnocení 53× Jak připravit jogurtové řízky? Skvělý nedělní oběd budete mít téměř bez práce
Hodnocení 88× Babiččina minutka: Dopřejte si rychlé šťavnaté řízečky obalené ve směsi voňavého koření
Jaký druh vepřového se nejvíc hodí na řízky? Záleží na tom, jestli máte raději šťavnatější, prorostlé nebo jemnější
Kvíz KVÍZ: Vyznáte se v druzích smažených řízků? Otestujte si, zda víte, co dostanete na holštýnském a do kterého patří sýr
5 foto Hodnocení 7× Panýr, panýrunk: Znáte tajný trik kuchařů, který zjednoduší obalování nejen řízků?
20 foto Hodnocení 7× Jak obalit řízek bez vejce? Poradíme, čím je nahradit ve chvíli, kdy dojdou
9 foto Hodnocení 17× Jak mít křupavé řízky? Známe několik triků na báječnou chuť, které nikdo neodolá
4 foto Hodnocení 56× Proč jsou řízky tvrdé? Důvodů může být hned několik a předejít jim je snadné
Jídelní rozmary slavných: Walt Disney jedl v levných bufetech, plechovku fazolí nabízel hostům k obědu a vozil si ji i na cesty
První republika s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!