Bagety, co hrají první ligu: Bratr šéfkuchařky Kamu, Adam Rundus, otevírá na Slavii chuťovou nadstavbu
Když láska prochází Mírákem: Antonín si v Praze bral Ludmilu, rozdávaly se koláčky a víno teklo proudem
Smažený chřest je křupavý a šťavnatý. Netradiční úprava jarní zeleniny přináší nové chutě, je snadná a rychlá
7 foto Hodnocení 1× Filo těsto se skládá z tenoučkých vrstev: Připravíme z něj baklavu i kataifi
9 foto Hodnocení 1× Čím naplnit slané záviny? Masem, zeleninou, sýrem, vejci nebo jejich kombinacemi
5 foto Hodnocení 23× Chyby v přípravě šneků z listového těsta: Pozor na jejich krájení, plnění i pečení
7 foto Hodnocení 10× Chyby v přípravě těsta na pizzu: Vsaďte na osvědčený recept a pozor na výšku těsta
12 foto Hodnocení 4× Jaké náplně použít do listového těsta? Různé možnosti pro slané i sladké dobroty
Video Hodnocení 36× Lžičky z listového těsta pochválí každá návštěva. Připravte je podle videonávodu
6 foto Hodnocení 49× Desatero rad na téma pečení v sáčku: V pečicím sáčku upečete maso i zeleninu
Video Hodnocení 6× Zapečené slané palačinky si přímo zamilujete. Videonávod poradí, jak je připravit
Retro okénko: Mražený ovocný Táboráček stál jen 1,60 Kčs a vyrostlo na něm hned několik generací, dnes stojí 14 Kč
Holka u plotny radí: Pesto z medvědího česneku má výraznou chuť i vůni a skvělé je na těstoviny i na topinky