Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ať už jste o svůj chrup přišli z jakéhokoliv důvodu a nosíte zubní náhradu, je třeba ji věnovat stejnou pozornost a péči, jako stálým zubům. Se správnou hygienou pomohou čisticí tablety Corega. Udržet náhradu na svém místě zase fixační krém, který navíc zamezí pronikání zbytků jídla pod ní. I zubní náhrada se musí pravidelně čistit!

Ať už jste o svůj chrup přišli z jakéhokoliv důvodu a nosíte zubní náhradu, je třeba ji věnovat stejnou pozornost a péči, jako stálým zubům. Se správnou hygienou pomohou čisticí tablety Corega. Udržet náhradu na svém místě zase fixační krém, který navíc zamezí pronikání zbytků jídla pod ní. I zubní náhrada se musí pravidelně čistit .

Na zubní náhradě se mohou usazovat bakterie stejně jako na zubech. Oproti nim je však materiál náhrady měkčí, a proto není vhodné používat pro čištění běžnou zubní pastu. Obsahuje totiž mikroskopické částečky, které mohou na povrchu náhrady zanechat malé rýhy, a vytvořit tak příhodné místo pro množení bakterií. Ideální péčí je kombinace čisticích tablet a měkkého kartáčku. Tablety Corega pomohou odstranit skvrny, plak a bakterie způsobující zápach z úst.

Jídlo tam, kde nemá být?

Pokud už jste si na zubní náhradu zvykli, možná vás trápí jedna z častých nepříjemností, a tou jsou zbytky jídla ulpívající pod zubní náhradou. Zkuste použít fixační krém Corega, který slouží k udržení dobře padnoucí náhrady ve správné pozici. Není tedy vhodný pro náhrady, které vám dobře v ústech nesedí, v tomto případě musí pomoci zubní lékař. Krém dokáže zabránit pronikání jídla pod náhradu, dodá vám pocit jistoty a zlepší celkový pocit při nošení. I tak je ale dobré jednou za půl roku navštívit zubního lékaře a nechat si náhradu zkontrolovat a případně poupravit.

Na stránkách COREGA najdou informace začínající nositelné zubních náhrad i ti zkušenější. Jsou zde šikovné návody ve formě videa, jak se zubní náhradou pracovat a jak se o ni starat. Na stránkách je zodpovězeno i množství často kladených otázek, které mohou pomoci i Vám.

PR článek

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více