Drážďanská štola, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
5 foto Hodnocení 49× Proč prská maso na pánvi? Poradíme, jak se tomu vyhnout a prskání minimalizovat
6 foto Hodnocení 10× Bramborové růžičky jsou chutnou a jedlou dekorací, kterou oslníme rodinu i hosty
Smažené kuře generála Cua: Čína po americku osloví milovníky lehce pikantních chutí, maso je navíc úžasně křupavé
6 foto Hodnocení 6× Placky ze zbytků po obalování: Zpracujeme vše, co zbylo, a ještě si pochutnáme
Video Hodnocení 16× Boží milosti naší babičky: Smažená pochoutka, obalená v cukru, byla znakem bohatství
9 foto Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
30 foto Vláčné sýrové mini langoše s jogurtem podle Pavla Berkyho: Jednoduché na přípravu, božské na chuť
Náš život s celiakií: Vyzkoušeli jsme japonské křupavé kuře karaage. Tyto kuřecí nugetky si Áňa zamilovala
Video VIDEO: Eliška hledala nejlepší prodejnu donutů: Našla tvrdé kousky i zcela famózní zážitek, který nešlo ohodnotit
2 foto Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
5 foto Hodnocení 2× Rybí prsty: Oblíbený pokrm pro děti i dospělé je rychlý a snadný na přípravu
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí