Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
5 foto Hodnocení 49× Proč prská maso na pánvi? Poradíme, jak se tomu vyhnout a prskání minimalizovat
6 foto Hodnocení 10× Bramborové růžičky jsou chutnou a jedlou dekorací, kterou oslníme rodinu i hosty
Smažené kuře generála Cua: Čína po americku osloví milovníky lehce pikantních chutí, maso je navíc úžasně křupavé
6 foto Hodnocení 7× Placky ze zbytků po obalování: Zpracujeme vše, co zbylo, a ještě si pochutnáme
Video Hodnocení 17× Boží milosti naší babičky: Smažená pochoutka, obalená v cukru, byla znakem bohatství
9 foto Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
30 foto Vláčné sýrové mini langoše s jogurtem podle Pavla Berkyho: Jednoduché na přípravu, božské na chuť
Náš život s celiakií: Vyzkoušeli jsme japonské křupavé kuře karaage. Tyto kuřecí nugetky si Áňa zamilovala
Video VIDEO: Eliška hledala nejlepší prodejnu donutů: Našla tvrdé kousky i zcela famózní zážitek, který nešlo ohodnotit
2 foto Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
5 foto Hodnocení 2× Rybí prsty: Oblíbený pokrm pro děti i dospělé je rychlý a snadný na přípravu
Retro okénko: Svačinky za socíku, to bylo školní mléko v sáčku a houska se šunkou za 1 Kčs, z domova chléb v ubrousku a jablko
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché