Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
Poctivá slovenská kapustnica je voňavá a hustá tak, že v ní stojí lžíce: Zahřeje i zasytí a skvěle se hodí i pro sváteční večer
5 foto Hodnocení 44× Uzení masa pro začátečníky: Pusťte se do uzení pochoutek s pomocí cenných rad
Video Perfektní vývar s drožďovými knedlíčky podle Jana Punčocháře: Dejte pozor na teplotu vody při začátku vaření, radí šéfkuchař
5 foto Hodnocení 51× Jak poznat, že je maso dostatečně vyuzené? Poradíme hned několik spolehlivých znaků
5 foto Hodnocení 62× Jak naložit maso na uzení? Správné nakládání do soli zajistí dokonalou chuť masa
Video Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
5 foto Hodnocení 4× Jak uvařit uzenou polévku? Silný vývar z uzeného masa je báječně voňavý a chutný
5 foto Hodnocení 23× Jak uvařit uzenou polévku? Chutnou a voňavou polévku lehce připraví i začátečníci
5 foto Hodnocení 21× 7 nejčastějších chyb při uzení masa: Krátce naložené maso i velké teplo v udírně
5 foto Hodnocení 15× Jak udit maso v udírně? Máme pro vás 7 užitečných rad k přípravě lahodné pochoutky
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Hitem letošních svátků je tento bramborový salát z Polska: Když ho vyzkoušíte, žádný jiný už možná nebudete chtít
„Moc hub srpnových - moc vánic sněhových.“ Co můžeme podle lidových pranostik očekávat v srpnu za počasí i úrodu
Video Velmi efektní cikánské cukroví: Křehké kousky s výraznou ořechovou náplní chutnají božsky a zvládne je i začátečník