Linecké těsto podle receptu 3 : 2 : 1 se vždycky povede: Nejoblíbenější cukroví tak zvládnou upéct i děti
Cukroví z cukrovinek: Tatrankové pracny chutnají jako slavné oplatky a jíst je můžete hned po upečení
Husarské koláčky s marmeládou: Voňavé cukroví z křehkého těsta voní vanilkou a oříšky a snadno se dělá
5 foto Hodnocení 26× Jak poznat, že je maso dostatečně vyuzené? Poradíme hned několik spolehlivých znaků
5 foto Hodnocení 60× Jak naložit maso na uzení? Správné nakládání do soli zajistí dokonalou chuť masa
Video Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
5 foto Hodnocení 4× Jak uvařit uzenou polévku? Silný vývar z uzeného masa je báječně voňavý a chutný
5 foto Hodnocení 22× Jak uvařit uzenou polévku? Chutnou a voňavou polévku lehce připraví i začátečníci
5 foto Hodnocení 10× 7 nejčastějších chyb při uzení masa: Krátce naložené maso i velké teplo v udírně
5 foto Hodnocení 15× Jak udit maso v udírně? Máme pro vás 7 užitečných rad k přípravě lahodné pochoutky
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
7 foto Hodnocení 1× Proč je potřeba vařit uzené maso? Vysvětlíme praktické i bezpečnostní důvody
7 foto Hodnocení 10× Jak připravit uzenou krkovičku? Poradíme chutné možnosti, jak maso zpracovat
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát uzenou panenku? Poradíme, jak zachovat masu šťavnatost a nevysušit ho
5 foto Hodnocení 11× Chyby při přípravě knedlíků plněných uzeným: Pečlivé balení náplně je základ
Jak správně upéct linecké, aby drželo tvar a zůstalo vláčné a křehké i po slepení marmeládou: Rozhodující je teplota