Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,93 g |
Tuky | 1,85 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 142,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Moje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Nejnovější recepty
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 2 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 3 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 3 hodinami
Naše cibulová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 29 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 1 hodinou
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 2 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 3 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 4 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 6 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 7 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 9 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 15 hodinami
Tématické fráze:
uzeni masa a lak na maso,
lák na uzené maso,
lak na maso,
lak na uzene,
nejlepší rybí lak na uzení,
lak na uzení masa,
lák na uzení,
lak na maso na uzení,
uzené maso recepty,
obalované uzené,
příprava uzeného masa,
příprava laku na maso,
recepty z uzeného masa,
obalované uzené maso,
priprava laku na uzeni,
uzené maso recept,
uzené maso,
uzené maso příprava,
lák na uzené recept,
napichani masa na uzeni
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
česnek,
ocet,
cukr,
pivo světlé,
koření hřebíček,
solamyl,
voda
Komentáře (26)
Dělám občas podobně ( bez toho solamylu), za mne uzený maxiocásek z dobrého zdroje. Hooodně pomalu, 150 st. Pivem lze vše pokazit, dle mých zkušeností rozhodně NE Plzeň ( ta nevím moc proč ale vyzkoušeno), vždycky aspoň trochu kvalitní desítku a třeba i ještě trochu naředit. Dle mne platí totéž co u vína - co bych nepila to nedám do jídla.
Pokud má někdo s pivem zásadní problém, tak čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva a trochu vývaru.....