Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,93 g |
Tuky | 1,85 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 142,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Moje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Nejnovější recepty
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 15 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 15 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 21 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 22 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno 12. 9. 2025 08:00:03
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 9 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 24 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 37 minutami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Ellen1 před 2 hodinami
Koprová omáčka
albatevi před 2 hodinami
Brambory zapečené s nivou a porkem
bohdana před 2 hodinami
Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
trdlo před 2 hodinami
Kulajda z naložených a sušených hub
albatevi před 2 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 3 hodinami
Tématické fráze:
uzeni masa a lak na maso,
lák na uzené maso,
lak na maso,
lak na uzene,
nejlepší rybí lak na uzení,
lak na uzení masa,
lák na uzení,
lak na maso na uzení,
uzené maso recepty,
obalované uzené,
příprava uzeného masa,
příprava laku na maso,
recepty z uzeného masa,
obalované uzené maso,
priprava laku na uzeni,
uzené maso recept,
uzené maso,
uzené maso příprava,
lák na uzené recept,
napichani masa na uzeni
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
česnek,
ocet,
cukr,
pivo světlé,
koření hřebíček,
solamyl,
voda
Komentáře (26)
Dělám občas podobně ( bez toho solamylu), za mne uzený maxiocásek z dobrého zdroje. Hooodně pomalu, 150 st. Pivem lze vše pokazit, dle mých zkušeností rozhodně NE Plzeň ( ta nevím moc proč ale vyzkoušeno), vždycky aspoň trochu kvalitní desítku a třeba i ještě trochu naředit. Dle mne platí totéž co u vína - co bych nepila to nedám do jídla.
Pokud má někdo s pivem zásadní problém, tak čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva a trochu vývaru.....