Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Byla Johanka z Arku anorektička? Jedla málo, většinou suchý chleba zapíjela vínem s vodou, normální jídla její žaludek neudržel
Jak na plněné moravské knedle s jahodami podle šéfkuchaře Honzy z restaurace Kamin. S perníkovým posypem chutnají skvěle
10 foto Hodnocení 16× Uzení je stará a osvědčená metoda, která dokáže prodloužit trvanlivost masa
5 foto Hodnocení 4× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
8 foto Hodnocení 6× Jak udělat domácí klobásy? Vyrobte si doma poctivé uzeniny přesně podle své chuti
5 foto Hodnocení 136× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
9 foto Hodnocení 4× Jak přeudit špekáčky v domácí udírně? Díky uzení získají krásnou barvu a chuť
5 foto Hodnocení 83× Jak vyudit kuřecí stehna v domácí udírně? Poradíme, jak maso naložit i vyudit
Pomazánka z uzené makrely je snadná na přípravu, má skvělou a výraznou chuť, přitom ji vyrobíte jen za pár korun
5 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit
Hodnocení 20× Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Jak na perfektní kynutý závin: Recept na univerzální těsto, tipy na sladké i slané náplně a triky na správné zabalení