Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Lákadla na dovolené, 14 kg dole a domácí zmrzlina, kterou můžu
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
10 foto Hodnocení 16× Uzení je stará a osvědčená metoda, která dokáže prodloužit trvanlivost masa
5 foto Hodnocení 4× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
8 foto Hodnocení 7× Jak udělat domácí klobásy? Vyrobte si doma poctivé uzeniny přesně podle své chuti
5 foto Hodnocení 136× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
9 foto Hodnocení 4× Jak přeudit špekáčky v domácí udírně? Díky uzení získají krásnou barvu a chuť
5 foto Hodnocení 85× Jak vyudit kuřecí stehna v domácí udírně? Poradíme, jak maso naložit i vyudit
Pomazánka z uzené makrely je snadná na přípravu, má skvělou a výraznou chuť, přitom ji vyrobíte jen za pár korun
5 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit
Hodnocení 21× Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Domácí housky: Správně vzešlý kvásek jim dodá nadýchanost, máslo jemnost a vůni a jejich příprava není vůbec složitá