Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 056 kJ / 1 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,87 g |
Tuky | 75,31 g |
Vláknina | 67,70 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 14,45 g |
Sacharidy | 148,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso dušené v celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9GJ
Moje poznámka
Uzené maso dušené v celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9GJ
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 5 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 3 minutami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 hodinou
Bábovka bez vajec
Vladour před 1 hodinou
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 1 hodinou
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 2 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 6 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Tématické fráze:
dušené uzené maso,
maso na celeru,
uzene maso recepty,
kuchařka podle mančingové,
uzené maso recept,
opečený celer,
uzené maso dušené,
recepty z uzeného masa,
recepty z celeru,
dušené uzené maso recepty,
dusené uzené,
uzený maso dušené,
recepty podle mančingové,
recepty od mančingové,
kuchařka mančingové,
celer recepty,
recepty z knihy mancingove,
nove recepty od mancingove,
dušený celer,
maso dušené s celerem recepty
Suroviny:
maso uzené,
celer,
mrkev,
petržel,
cibule,
smetana kysaná,
mouka hladká,
pepř,
koření nové koření,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Snad se tu ukáže a vysvětlí, jak to je.
U Bahula: je zmršený rcp asi výjimkou potvrzující pravidlo, že její rcp jsou
(možná ale k nesrovnalostem došlo cizím přičinění při redigování textu)
Že ale i vy račte být v záhlaví mezi těmi, kterým se rcp líbí, je s podivem...
(možná ale k nesrovnalostem došlo cizím přičinění při redigování textu)
Ale z fotky je zřejmé, že celer není v omáčce, ale že se dusí? restuje? zvlášť....název říká, že "uzené dušené v celeru"...v bodu 5. že podáváme s omáčkou a dušeným celerem...v postupu se celer nakrájí a pak už tam nějak není..."restujeme připravenou zeleninu" ale podle fotky asi bez toho celeru....maso se zřejmě před úpravou nakrájí na plátky? ...
Krásná fotka a dobrý recept
Ale opravdu si nikdo z