Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
8 foto Hodnocení 7× Jak uvařit těstoviny v troubě? Budou mít báječnou chuť a navíc si ušetříte práci
Sedm nejlepších jídel z jednoho pekáčku: Kuře s rýží, živáňskou i francouzské brambory zvládne i začátečník
Hodnocení 47× Kuřecí stehna na hlávkovém zelí: Udělejte skvělý oběd či večeři s chlebem i bez něj
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
6 foto Hodnocení 9× Jak nejlépe péct vepřové kotlety? Sluší jí koření a marináda, přesvědčte se sami
Kuřecí stehna s rýží z jednoho pekáčku: Dokonalé propojení lahodné chuti masa a šťavnaté zeleniny s rýží zvládne i začátečník
5 foto Hodnocení 2× Jaký sýr na zapékání? Zvolte ten, který se dobře rozpustí a udělá krásnou krustu
5 foto Hodnocení 41× Jak udělat zeleninu v troubě? Pečená chutná skvěle jen tak nebo jako příloha
Kuře na zelí: Šťavnatý pokrm z jednoho pekáčku dokonale propojí všechny chutě, je jednoduchý a rychlý
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Ragú na lasagne může být i bez masa. Zeleninové, houbové nebo extra sýrové patří mezi top varianty nejen pro vegetariány