Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
EvaCh uvařila 9. 5. 2025 05:28 Špalíčky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou, parmezánem a chřestem 0 0 Okomentovat
Slovenská polenta aneb Kukuričanka: Výborná je jak sladká s cukrem a skořicí, tak slaná s bryndzou a osmaženou slaninou
19 foto Populární kulinářská show Prostřeno! chystá velkou změnu, týká se i moderátorky pořadu Jany Bouškové
4 foto Rebarbora nesmí chybět na vaší zahradě ani na balkóně. Pěstování je snadné a podle našeho návodu je zvládne i začátečník