
Panenka pečená v pepřové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenKdyž doma upečeme vepřovou panenku v pepřové omáčce, budeme si připadat jako v luxusní restauraci. Omáčka se připravuje z čerstvě nadrceného pepře, který dodá omáčce tu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Když doma upečeme vepřovou panenku v pepřové omáčce, budeme si připadat jako v luxusní restauraci. Omáčka se připravuje z čerstvě nadrceného pepře, který dodá omáčce tu…
Rolády jsou synonymem pro chutná jídla, která navíc nádherně vypadají. Nemusíte ale péct jen sladké rolády, fantastické jsou i ty slané. Máme pro vás tip na kuřecí…
Porce mletého masa bohatě stačí k tomu, aby dodala spolu s kořením, sýrem a smetanou tomuto pokrmu skvělou chuť. Příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne i naprostý…
Tentokrát vyzkoušíme kachnu v moderním podání, bez zdlouhavého pečení a spousty tuku. Šťavnatá prsíčka jsou hotová raz dva a pokud přidáme i čerstvé bylinky, budou…
Kotlety zapečené s bramborami a smetanou, to je klasika, kterou si asi každý z nás pamatuje od našich babiček a maminek. Vděčné jídlo, které je poměrně rychle hotové a…
Vepřová plec připravená s delikátní omáčkou provoněnou rozmarýnem, hořčicí a barevným pepřem. Skvěle se snoubí se smetanovou bramborovou kaší, ale podávat ji můžete i s…
Přírodní kuřecí plátek nemusí být jen nudné dietní dušené maso. Připravte si k němu pikantní kořeněnou omáčku se špetkou kari, která jídlo skvěle chuťově nakopne.
Chcete rodině připravit lahodný oběd a netrápit se v kuchyni s jeho přípravou? Vyzkoušejte pekáček s vepřovým masem, houbami a majoránkou. Jednoduchá kombinace…
Vepřová žebírka lehce naklepeme a na okrajích nožem nařízneme (zabráníme tím zkroucení masa při opékání). Z obou stran osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem čtyř…
Olej, česnek, hořčici, worcester, papriku a nastrouhanou citronovou kůru smícháme v misce a směs důkladně vetřeme do masa. Necháme asi na 3 hodiny odležet v chladu.Na…
Vepřové maso má v české kuchyni své pevné místo a je pro to dobrý důvod. Třeba takový česnekem provoněný bůček na čerstvém chlebu, s hořčicí a kyselými okurkami, vás…
Žádá si rodina řízky a vy přemýšlíte nad chutnou obměnou? Ukážeme vám, jak je udělat netradičně a trochu odlehčeně. Marinované řízky v jogurtu můžete udělat z vepřového…
Občas má člověk chuť na víno nebo pivo a sem tam si k němu chce něco malého zakousnout. Zkuste si dopředu naložit rozmanité druhy sýra podle našeho receptu. Nakládaný…
Jídla z jednoho pekáčku jsou nejlepší volbou, když se chcete vyhnout hromadě špinavého nádobí. Toto zapečené vepřové se sýrem vás zaujme jak chutí, tak i svou…
Výrazně pikantní pochoutka nenáročná na přípravu. Pepř několika barev je nejrozšířenějším kořením na světě. Zelený pepř se sklízí jako první, když ještě nejsou jeho…
Z masa, cibule, vejce a všech surovin vymícháme masovou směs, kterou necháme nejméně 2 hodiny odležet.Tvoříme placičky silné asi 2 cm. Pomohla jsem si kulatým tvořítkem,…
Využijte sezónu červené řepy a připravte si z ní carpaccio. Marinováním krásně zkřehne a vsákne další chutě. Za pár korun tak vytvoříte luxusní předkrm, který servírují…
Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…
Mäso umyjeme a odložime.Na panvici osmažime nakrájanú cibuľu, pridáme zeleninu, bobkový list, korenie a dusíme.Potom pridáme kuracie prsia (necháme vcelku), podlejeme …
Utopenci jsou notoricky známá hospodská dobrota, které dává hlavní chuť nálev. Každá hospoda má svůj tajný recept, který si pečlivě střeží. My pro vás máme utopence s…
Kuře posypeme drceným kmínem, barevným pepřem, solí a dáme do trouby na 180 °C spolu s mraženými houbami. Pečeme 60 minut a nezapomeneme podlévat.Omáčka: Na másle…
Naložený česnek je jemnější než čerstvý, a proto se skvěle hodí k zelenině, masu, ale i jako samotný "mls". Bez zavařování vydrží i několik měsíců a stále si zachová…
Nad žhavými uhlíky grilovaný hovězí burger je neuvěřitelně šťavnatý a lahodný. Zakryjeme ho plátkem sýra a vložíme do rozpečené hamburgerové žemle spolu s opečeným…
Hovězí maso z nízkého roštěnce nakrájíme na plátky. Po obvodu lehce nakrojíme asi na třech místech a to proto, aby se nám maso nekroutilo. Plátky osolíme, opepříme a…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami