Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Konec s pláčem při krájení cibule: Stačí použít ostrý nůž, digestoř nebo si správně stoupnout k prkénku
Sýrové bochánky bez kynutí: V báječně křehkých a nadýchaných chuťovkách nesmí chybět výrazný sýr a koření
Hříšně smetanová omáčka s kuřecím masem na kari Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 40 min
Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Bibinka 45 min