Hamburská vepřová kýta
Recept ještě nebyl hodnocenPlátek dušené vepřové kýty přelitý krémovou omáčkou, to je hamburská pečeně. Maso je šťavnaté, protýkané uzeninou a kyselou okurkou. Omáčka má jemnou pikantní chuť a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 059 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plátek dušené vepřové kýty přelitý krémovou omáčkou, to je hamburská pečeně. Maso je šťavnaté, protýkané uzeninou a kyselou okurkou. Omáčka má jemnou pikantní chuť a…
Rychlá, zdravá, výživná - a k tomu ta skvělá vůně! Polévka z červené čočky je jednou z nejsnadnějších polévek i díky tomu, že červená čočka se nemusí namáčet. Pokud do…
Ať už vás čeká oslava, party nebo nečekaná návštěva, toto pohoštění sklidí zaručený úspěch. Je to snadné, rychlé, velmi chutné a vkusné občerstvení. Posypejte černým…
Čočková polévka je snadná, levná a tradiční dobrota, kterou ocení velcí jedlíci, stejně jako dietáři. Je totiž hodně výživná a chuťově perfektní. Zkuste tento recept,…
Frankfurtská polévka, vonící paprikou a cibulí, nás krásně zahřeje a skvěle si na ní pochutnáme. Přitom není složitá na přípravu, ani náročná na suroviny. Snadno ji…
Znojemská omáčka je velmi oblíbená klasika, tak není divu, že vynalézavé kuchařky sepsaly už pěknou hromádku variací. Zkuste rychlou a jednoduchou variantu na …
Porce masa prošpikovaná párky zaujme nejen hezkou mozaikou na talíři. Podle druhu a kvality zvolených párků můžeme ovlivnit i výslednou chuť omáčky. Čím kvalitnější…
Rychlý a chutný tip na podzimní barevný oběd. Zdravé luštěniny v fazolovém guláši, který není nijak zahuštěný, ale i tak chutná výborně. Skvěle zasytí i zahřeje.…
Rychlá a levná variace na tolik známou gulášovou polévku, ve které maso nahradíme na kolečka nakrájenými párky zasytí i zahřeje. A když není moc času na vaření, talíř…
Těstoviny nikdy nezklamou, když je potřeba něco rychle vykouzlit na stůl. Během chvilky připravíme lehký oběd nebo večeři a podáváme společně se zeleninovým salátem,…
Někdo tomuto jídlu říká frankfurtská pečeně, děti ji obvykle shání jako párkovou omáčku. Patří do tradiční kuchyně, kterou máme spojenou s obědy u babičky. Příprava je…
Kapusta obsahuje celou řadu vitamínů a navíc pořádně zasytí. V podzimním a zimním období jistě přijde vhod a je připravená během chvilky. Dochutíme jen solí a pepřem,…
Brambory, uzenina, cibule a koření - pár základních surovin, ze kterých můžete během chvilky uvařit vydatný pokrm. Ať už k obědu či večeři, bramborový guláš zasytí i…
Klasickou zelňačku s uzeninou určitě znáte, ale už jste zkoušeli světlou verzi? Stačí pár surovin a skvělá polévka je během chvilky na stole. V zimě vás bílá zelňačka…
Potřebujete připravit vydatnou večeři? Mějte tedy ve spíži několik konzerv luštěnin. Odpadne vám potřeba doby na jejich přípravu a jídlo budete mít doslova za pár minut…
Do pekáčku nalijeme olej. Dáme ho do trouby vyhřáté na 240 stupňů. Párky přepůlíme a špičky nařízneme do kříže. Vložíme je do pekáčku na rozpálený olej. Z mléka, vajec…
Trenčianské párky s fazolí patří mezi typické retro lahůdky. Doma připravené svou kvalitou určitě předčí chuť kupované varianty a věřte, že potěší každého chlapa.…
Španělský ptáček s rýží a omáčkou je jedním z klasických a oblíbených jídel české kuchyně. Plátky zpravidla hovězího masa jsou plněny vajíčkem, okurkou, špekem a v tomto…
Jednoduchou omáčku připravíme velmi snadno během chvilky. Jíšku zalijeme mlékem a vodou, povaříme a ochutíme párkem a bohatou dávkou česneku. Omáčka se hodí například k…
Španělský ptáček patří mezi oblíbené české hotovky. Dušený závitek z roštěnky, naplněný uzeninou, sterilovanou okurkou, párkem a vajíčkem, zalitý omáčkou, nepochází ze…
Čočková polévka patří mezi oblíbené polévky, protože je sytá, chutná a dodá člověku energii. Přijde k chuti jako jeden z chodů oběda nebo jako samostatná svačina či…
Oblíbená pochoutka kterou můžeme připravit na párty nebo přátelská či rodinná setkání. Použitím různých druhů sýrů nebo přidáním koření do obalovací směsi pohoštění…
Uspěchaný způsob života sebou přináší i recepty na maximální úsporu našeho času. Špagety s rajčatovou omáčkou si zvládnete připravit doma ze surovin, které zajisté…
Španělský ptáček je tradičně plněný plátek masa. V tomto receptu však kousky kuřecího masa dusíme se surovinami, které se jinak skrývají v masovém závitku. Vše spolu…