Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Svetlana uvařila 25. 2. 2012 19:46 Rychlý pohár, když nás honí mlsná 0 0 pokapeme šťávou, přidáme ovoce Okomentovat
Schneeballen, sněhové koule z bavorských vánočních trhů zvládnete i doma. Stačí sedm ingrediencí a dezert se rozplývá na jazyku
Kuře na zelí: Šťavnatý pokrm z jednoho pekáčku dokonale propojí všechny chutě, je jednoduchý a rychlý
Pečeme s Ivou: Přesto, že se venku ujímá své vlády zima, nechte svůj domov kvést a vonět - upečte si se mnou šípkové růženky!