Císařský trhanec podle Jaroslava Sapíka: Nadýchaná sladká omeleta voní švestkami a rumem. Použijte troubu, radí šéfkuchař
KVÍZ: Vyznáte se v druzích smažených řízků? Otestujte si, zda víte, co dostanete na holštýnském a do kterého patří sýr
Znáte kotrč? Nádherně voní lesem a v této syté dršťkovce, která potěší hlavně vegetariány, báječně křupe
Jak na kuře na paprice i pro začátečníky: Pomůže snadný recept i fígl s vmícháním smetany, aby bylo jídlo perfektní
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
Sezona v srpnu: Čas dožínek se nese i ve znamení sklizně paprik, sladkých ostružin nebo letních jablíček. Co ještě nabízí příroda?