uvařil 4. 3. 2008 13:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 3. 2008 13:01
jablko, mouka hladká, máslo, cukr, olej, voda, sůl, vejce, cukr, mléko
Přidáno před 33 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Slzy a pot, pak euforie. Jíst chilli papričky může být i životu nebezpečné, na vině je kapsaicin
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami