Jak udělat šopský salát? Základem je čerstvá šťavnatá zelenina a kvalitní sýr, na dochucení stačí jen pár kapek oleje a octa
Vaříme podle ČSN: Vepřenky – slavné retro karbanátky z vepřového masa jsou úžasně šťavnaté a s hořčicí chutnají báječně
Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
koky- uvařila 22. 12. 2009 18:37 Kokosky - sněhové s kokosem 0 0 Tak to jsou mé sněh. pusinky Okomentovat
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva