uvařila 11. 10. 2016 09:21
Připravený levandulový cukr - močkový nebo krupicový, ukládáme do lahve s pevným šroubovatelným víčkem. 7. den prosijeme a máme báječný cukr.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2016 09:21
Připravený levandulový cukr - močkový nebo krupicový, ukládáme do lahve s pevným šroubovatelným víčkem. 7. den prosijeme a máme báječný cukr.
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
Krupicový svítek v mléce, to je slaďoučký dezert z krupice podle Sandtnerky. Žloutkový krém pozvedne chuť do nebeských výšin
Velký povánoční úklid jídla aneb Ze zbylého chleba připravíme panádu, z brambor lívanečky, zelenina se hodí do omelety