uvařila 11. 10. 2016 09:21
Krupicový cukr, který voní levandulí si připravíme podobným způsobem jako cukr moučkový.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2016 09:21
Krupicový cukr, který voní levandulí si připravíme podobným způsobem jako cukr moučkový.
uvařila 11. 10. 2016 09:21
Připravený levandulový cukr - močkový nebo krupicový, ukládáme do lahve s pevným šroubovatelným víčkem. 7. den prosijeme a máme báječný cukr.
uvařila 11. 10. 2016 09:21
Levandulový cukr oceníte v kuchyni nejen na vánoce. Stačí si ho připravit týden předem.
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?
Bylinková mini zahrádka v obýváku: Kam umístit šalvěj a co s rozmarýnem a mátou?
Mýty a fakta: Pomáhají rostlinám mléko, kávová sedlina, skořápky či popel z cigaret? Pozor na chyby, které mohou škodit