Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Miras64 uvařila 19. 8. 2024 17:43 Očková pomazánka na jednohubky 0 0 ozdobeno domácí rajčátka ,cibulka a nakonec hrozna ze zahrádky Okomentovat
6 foto Jak slaví Vánoce bývalá vítězka MasterChefa Kristína Nemčková? Na svátečním stole u nich nesmí chybět tato vynikající kapustnice
Jak správně připravit šťavnatý hamburger? Základem je libové maso, nejlépe z hovězího krku. Sůl ani koření tam nepatří