Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Ivana79 uvařila 23. 11. 2012 15:02 Pomazánka z řapíkatého celeru, Nivy a zauzené šunky 0 0 Okomentovat
8 foto Vaření podle umělé inteligence: Sladká štěpánská omeleta „vylepšená“ šunkou, cibulí a sýrem? Jako vtip dobrý
MasterChef Česko 2022: Dokonalé tartaletky podle loňské vítězky Besky rozhodly o postupu do finálové šestnáctky