Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
Marie Svarcova uvařila 29. 9. 2020 06:41 Asijské křupavé kuřecí řízky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 29. 9. 2020 06:41 Asijské křupavé kuřecí řízky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 29. 9. 2020 06:41 Asijské křupavé kuřecí řízky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 29. 9. 2020 06:41 Asijské křupavé kuřecí řízky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poslední večeře princezny Diany byla jednoduchá: Omeleta se zeleninou a čerstvými houbami Lady Di chutnala
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Mnichovský vepřový řízek je pikantní díky křenu a hořčici. S bramborovým salátem chutná skvěle nejen na Oktoberfestu