Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Anna Kocikova uvařila 18. 10. 2019 17:01 Aspik v bílém aneb Lídiny bílé kopečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 18. 10. 2019 17:01 Aspik v bílém aneb Lídiny bílé kopečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Tomáš Baťa chtěl učit Čechoslováky správně snídat, jedl zdravě, ale nikdy si neodpustil citronový chlebíček
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Samosběr nakládaček 2024: Kde si můžete sami nasbírat kilo okurek za 28 korun a kde vás na pole nepustí