Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Vareniste.cz uvařila 25. 8. 2015 15:04 Avokádové želé s jogurtem, dýňové želé s vanilkou s macerovanými fíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 25. 8. 2015 15:04 Avokádové želé s jogurtem, dýňové želé s vanilkou s macerovanými fíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 25. 8. 2015 15:04 Avokádové želé s jogurtem, dýňové želé s vanilkou s macerovanými fíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na třešňový kompot? Kromě třešní stačí jen voda a cukr, nejdůležitější je čistota od rukou přes sklenice až po víčka
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku