Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Tajemství dokonalého kuřete pečeného na zelí tkví ve správném výběru masa a zelí. Sáhnete po čerstvém nebo kysaném
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
tuzino uvařil 3. 12. 2016 17:43 Banán v tykvi a batátu s javorovým sirupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto První „slavná“ anorektička? Císařovna Sissy jedla jen pomeranče, cvičila do úmoru a vážila se dvakrát denně!
10 foto Vojta z Peče celá země přiznává: Recepty jsou od toho, aby se zkoušely. Jsou ale věci, které neumím a ani umět nechci
Skladujeme cukroví: Linecké do plechové krabice, perníčky do papírové, a aby byly vláčné, přidáme k nim jednu ingredienci