Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
toprecepty.cz uvařil 21. 3. 2023 13:16 Barevné hranolky, pečené se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 11. 2017 11:13 Barevné hranolky, pečené se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 11. 2017 11:13 Barevné hranolky, pečené se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 11. 2017 11:13 Barevné hranolky, pečené se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí čokoládový dort: Do těsta na korpus je třeba správně vmíchat sníh. A víme, co udělat, aby se na krému nevytvořil škraloup
Tajemství skvělé postavy Jany Paulové: Herečka nejí omáčky a knedlíky, na jednu „prasárničku“ ovšem nedá dopustit
Pěstování rajčat na balkoně? Ven až po třech zmrzlých a pak to chce správnou zálivku i každodenní péči, aby byla úroda bohatá