Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Vareniste.cz uvařila 19. 8. 2015 10:38 Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 19. 8. 2015 10:38 Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 19. 8. 2015 10:38 Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu!
Na hostině u egyptských faraonů: Podávali se pečení voli, husy nebo holubi s chlebem a hosty občas zmohl alkohol