Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Listové saláty sklízejte ráno, aby byly svěží. Uchovávejte je zabalené ve vlhké utěrce v chladničce v přihrádce na zeleninu
Jitka a Vlastik uvařil 25. 3. 2008 16:47 Bramborák se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hit internetu: Dubajská čokoláda dobyla sociální sítě. Přináší nádech exotiky a křupavost zalitou v čokoládě
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana
8 foto Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat