Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
HankaPu uvařila 14. 8. 2009 13:27 Bramborové klobásy 0 0 Zobrazit detail Bramborové klobásy Okomentovat
HankaPu uvařila 14. 8. 2009 13:27 Bramborové klobásy 0 0 Zobrazit detail ...před smažením... Okomentovat
HankaPu uvařila 14. 8. 2009 13:27 Bramborové klobásy 0 0 Zobrazit detail Bramborové klobásy Okomentovat
Oblíbené retro jídlo v novém kabátku: Kuře s broskví Koko vylepšila netradiční omáčkou a plátky eidamu nahradila jinou ingrediencí