Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové klobásy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 8. 2009 15:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 143 kJ / 2 902 kcal
Bílkoviny132,82 g
Tuky144,05 g
Vláknina23,94 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 3,83 g
Sůl8,92 g
Sacharidy257,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.mamincinyrecepty.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Margita

6. 7. 2012 20:51

kori: Tak to by me zajimalo, kde jste takovou blbost vzala. U nas by nikdo nic nedal do strev, ktera nejsou vymyta a to poradne.

kori:

kori:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 6. 2012 19:55

:-ONo toto mi úplně uteklo:-8Moc hezké foto i hotová bašta:-p+26:yes::-K

kori

23. 8. 2011 22:36

Originál romská goja se nacpe do nevymytých střívek,jinak to prý není ono.Takže pozor kdo vás hostí:-)

Ivana63 Ivana63

7. 12. 2010 10:40

Hani, já tento recept znám od babičky, která je dělávala na slano i na sladko a rozhodně to nemá nic společného s goja, to jsem taky ochutnala na Slovensku také dobrota, ale toto je přece jen něco jiného a je to velká mňamka:-). Dík za připomenutí, co nejdřív uvařím:-K. Dávám bodík:yes::yes:

verka

26. 11. 2010 22:50

Ahoj bohuzel toto nejsou goja!Tady je pravy recept www.romskakucharka.com/ ;-)

mirek filo

1. 5. 2010 09:18

to je prave romske jidlo :yes:

maris maris

1. 3. 2010 22:08

Hani, to mně taky uteklo,:-O ale už je v oblíbených a Tobě patří +:yes:, krásné fotky:-)

Eliza Eliza

3. 10. 2009 14:32

Zase jeden krásný recept, který mi v létě unikl... Hani, vypadá to tak báječně...:-p Jako tradičně máš fotky k "spapání"!!

Jaruna18 Jaruna18

16. 8. 2009 23:01

Haničko,to je krásné,fakt to vypadá jako klobásky.Dávám Ti bodík a někdy to zkusím.:yes::yes::-))

HankaPu HankaPu

14. 8. 2009 21:45

Já sice nevím odkud recept pochází, opsala jsem ho od maminky Lenky /ne mojí/:-D:-D a můžu říct, že je to fakt moc dobré i studené.:yes:

bazalka

14. 8. 2009 20:04

Tady je pěkný recept na "goja" http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=24424 ;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 8. 2009 16:53

Tak goja znám taky a máte pravdu, je to od našich drahých tmavých spoluobčanů, vůbec mne to ale nenapadlo, když jsem to viděla:-O.

cathleen cathleen

14. 8. 2009 15:52

Nádhera!:yes:+

Jikotka Jikotka

14. 8. 2009 15:50

Taky ukládám,to by jednoho nenapadlo,může to být dobrota :-O:-O,podle fotky -skvělé :yes::yes:

Iljusa Iljusa

14. 8. 2009 15:38

souhlas s Terezkou - goja - velmi velká dobrotka i u nás to je výrobek typický pro romské spoluobčany :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborové klobásy bramborová klobása goja recept romske jídlo goja romske recepty goja jídlo bramborové klobásy recept romska jidla goja romské jídlo klobásy recepty recept na goja pokrm goja recept gója bramborové recepty romské jídla jídlo goja romského jidla goja jídla z klobás cikanske klobasy jídlo z klobás

Suroviny: brambory, maso uzené, mouka hrubá, sýr strouhaný, sádlo, vejce, moučka škrobová, česnek, kmín drcený, květ muškátový, mouka hladká, sůl, olej, špejle

TopRecepty.cz

Bramborové klobásy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5L5