Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Taevita uvařila 13. 9. 2020 20:44 Bramborové knedlíky plněné houbami a hlávkové zelí (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) 0 0 Zobrazit detail Bramborové knedlíky s houbovou směsí a hlávkové zelí Okomentovat
Kuře pečené na kysaném zelí: Chutná jako kachna, není ale tak tučné a připravit ho snadno zvládne i začátečník
Samosběr okurek 2023: Kam v Česku i na Moravě vyrazit na nakládačky? Natrhat si je můžete už za 20 Kč za kilo